Gépagy blog

Gépagy blog

Pofátlan átverés: homokkal kitömött power bank 1500-ért!

2016. április 11. - fulopmiklos

Manapság kétségtelenül slágertermék a hordozható külső akkumulátor, a „power bank”, hiszen a magunknál tartott elektromos kütyük száma és energiaigénye egyre csak növekszik, így gyakran kerülünk abba a helyzetbe, hogy „menet közben” kell töltenünk a készülékeinket.

kamu-powerbank.jpg

Tovább

A megtérülés és a korszerű megoldások fontosak a lakásfelújítóknak

A magyar lakosság lakás-, illetve házfelújítással kapcsolatos szokásait vizsgálta a Legrand Zrt. szakmai tapasztalatára építve a KutatóCentrum. A reprezentatív felmérés rámutatott, hogy a felújítást tervező vagy megvalósító hazai lakosság a korszerű és energiahatékony megoldásokért hajlandó többet áldozni, ha azok megtérülnek. A kutatás továbbá átfogó képet nyújt a tervezett és a már megvalósult korszerűsítő megoldásokról, valamint a legnépszerűbb felújítási és energiatakarékossági és innovatív megoldásokról.

celiane_10_colos_multimedias_erintokepernyo_es_kozponti_vezerloegyseg_feketeuveg_kerettel.jpg

Tovább

A legőrültebb villanykapcsolók, amikkel igazán menő lehet a lakásod!

A dizájnőrület néha egészen hajmeresztő megoldásokat produkál! Még egy hétköznapi villanykapcsolóból is igazi „csodaságot”, lehet csinálni, nézzük a legőrültebbeket.

1. A félreértés kizárt, a villanykapcsoló tervezőjének az üzenete egyértelmű: itt megfutamodni nem lehet, maximum lekapcsolni a világítást!

1-male-female-switch.jpg

Tovább

Hogyan válasszunk LED-et?

avagy, amit a LED-ekről tudni érdemes!

Napjaink slágercikke a LED, amelyet boltok és webshopok százai kínálnak. A rengeteg típus és változat közt nehéz eligazodni, ráadásul annyi mértékegység és fénytechnikai jellemző keveredik a csomagolásokon, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik a lumenek, kandelák, luxok és wattok útvesztőiben. A hétköznapok vásárlóinak, a speciális világítástechnikai szakismeretekkel nem rendelkezőknek igyekszünk segíteni az alábbiakban.

retrofit-led.jpg

Tovább

Robot csomagolja a karácsonyi ajándékokat a Media Marktban

Az advent heteiben YuMi, az együttműködő kétkarú robot gyakran feltűnik majd a svéd televízióban. A Media Markt ugyanis YuMit választotta karácsonyi kampánya reklámarcának, hogy felkeltse a vásárlói figyelmét. Karácsony előtt több olyan reklámfilmet is műsorra tűznek, amelyekben YuMi karácsonyi ajándékokat fog csomagolni.

yumi-media-markt.jpg

Tovább

Kapcsolócsalád, amely teret ad a kreativitásnak!

Az elmúlt évtizedekben egyre fontosabbá vált az egyediség és az egyéni igények kielégítése az élet minden területén. A helyiségek, amelyekben nap mint nap éljük az életünket, mindig is saját ízlésünk kiteljesítésének adtak teret, hiszen szeretjük, ha otthonunkat és irodánkat vagy munkaállomásunkat is a szükségleteink és ízlésünk szerint alakíthatjuk. Kapcsolóinkat és konnektorainkat korábban pusztán használati tárgyként kezeltük, és inkább igyekeztünk elrejteni azokat vendégeink szeme elől mintsem, hogy ki tudtuk volna fejezni velük egyéniségünket. A Merten M-Creativ szerelvények megjelenésével azonban eljött a kreatív villanykapcsolók korszaka, a dekorációs és használati funkciók ötvözésének köszönhetően. A Schneider Electric újonnan bevezetett termékcsaládja az első olyan kapcsolócsalád, amelyet mi magunk tervezhetünk meg, és így lakásunk dizájnos kiegészítőjévé válhat.

schneider_electric_merten_m-creativ_kapcsolo.jpg

Tovább

Melósok, akik a szerencsének köszönhetik az életüket!

Vajon mi visz rá valakit arra, hogy hajmeresztő, akár a saját testi épségét is veszélyeztető megoldásokkal rukkoljon elő a munkavégzés során?

Az egyik ok nyilvánvalóan az eszközhiány, amely egy adag felelőtlenséggel és némi leleményességgel halálos egyveleget alkothat. Az első pillantásra vicces jelenetek valójában kötéltánchoz hasonlíthatók az élet és a halál mezsgyéjén.

1-allvany-mester.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása