Gépagy blog

Gépagy blog

Okosbőrönd, avagy XXI. századi menőség!

2014. október 30. - fulopmiklos

Az okostelefon csak a kezdet volt! Már okos a hűtőszekrényünk, okos a tévénk, okos az óránk sőt már a bőröndünk is az, azonban a legmeglepőbb, hogy az elsőre furcsának tűnő ötlet kimondottan hasznos eszközt takar.

Az okosbőrönd az Indiegogon közösségi finanszírozású projektként bukkant fel. A bőrönd okosítás ötletének nagyszerűségét jól mutatja, hogy a készítők 50 ezer dollárt szerettek volna a projektjükre, ám ezt szűk egy hónappal a kampány vége előtt már 1280 százalékkal túltejesítették és 640 ezer dollárnál tartanak, ami óriási sikert sejtet.

bluesmart-designboom02.jpg

Na, de nézzük, hogy mi mindent tud a Bluesmart névre hallgató okoskoffer!

Természetesen a bőrönd az okostelefonunkkal és az okosóránkkal kommunikál, így hasznos infókat kaphatunk kézhez a csomagunkról. Alap, hogy a beépített GPS segítségével nyomon követhetjük, hogy merre jár a motyónk. Az okos kütyüinkkel nyithatjuk-zárhatjuk a pakkot, de a rendszer azt is tudja, hogy automatikusan bezárjon, ha eltávolodik tőlünk a csomag, illetve erről figyelmeztetést is kapunk. A Bluesmart markolatában egy digitális mérleg is található, amely megmutatja a poggyászunk súlyát – zseniális.

20140930132151-05.jpg
A bőröndön külön rekesz van az elektromos eszközöknek, hogy a csomagvizsgálatkor könnyen elővehessük a tabletet, laptopot de a beépített akkumulátornak köszönhetően tölteni is tudjuk azokat, ráadásul egyszerre kettőt is!

bluesmart-designboom08.jpg

Indiegogon a projektbe beszállók 235 dollárért (plusz 40 dollár a szállítás) juthatnak hozzá a kofferhez, ami ismerve egy-egy tisztességesebb bőrönd árát, nem is nevezhető soknak. Ha veszünk egyet, akkor 2015 júliusában gurulhat be hozzánk a négy kerekén a szép, új, okos Bluesmartunk. A gyártás és forgalmazás megindulása után 450 dollár körül várható a bőrönd kereskedelmi ára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gepagy.blog.hu/api/trackback/id/tr136847877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hentes pékné módra 2014.11.01. 10:53:14

ez is zipzáras innentől kezdve a zárásnak semmi értelme.
süti beállítások módosítása