Gépagy blog

Gépagy blog

Újabb New York-i gigakijelző - itt a méret a lényeg!

2014. november 19. - fulopmiklos

A keddi napon került átadásra a New York-i Time Square-en a világ egyik legnagyobb digitális hirdetőtáblája, melynek felülete nagyobb, mint egy futballpálya. Az építő cégnek akár 32 millió dollárt is hozhat évente a reklámbevétel, hiszen már most óriási az érdeklődés a felület iránt!

Eye_catching_A_megascreen_is_set_to_light_up_on_Tuesday_night.jpg

A megaképernyőt, amely a 46. és 47. utca között uralja a Broadwayt, kedden este helyezték üzembe. A kijelző a gigantikus méreteivel teljes mértékben uralja a teret, a LED fal 8 emelet magas, 250 méter széles és 24 millió pixelből áll össze a kivetítendő kép.

Az új hirdetési felület várhatóan hatékony lesz, ugyanis a Time Square-en 460 ezer ember fordul meg egyetlen nap leforgása alatt. Ennek megfelelően a megjelenés sem lesz olcsó mulatság - potom 2,5 millió dollárt kérnek egy négy hetes reklámkampányért. A LED fal első bérlője a Google lesz, amely november 24-én veszi birtokba az óriási felületet.

The_giant_LED_screen-time-square.jpg

giant_LED_screen-time-square.jpg

The_giant_LED_screen.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gepagy.blog.hu/api/trackback/id/tr356914147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása