Gépagy blog

Gépagy blog

Fény és hang együtt a Sony új fényforrásában

2015. június 05. - fulopmiklos

Hát nem gyönyörű, ha egy technológia egyszerre két feladatot is ellát? A Sony létrehozott egy olyan lámpát, amely lejátssza a zenét és közben a világításról is gondoskodik - nem mellesleg impozáns a megjelenése is.

y_lspx100e26j_overview10.jpg

A készülék egy meleg fényű LED lámpa, amelybe Bluetooth hangszórót integráltak. A lámpa fényereje 360 ​​lumen, ami inkább egyfajta hangulatvilágításnak felel meg, mintsem reflektorfénynek, de tökéletesen betölti a funkcióját a nappaliban vagy egy étkező asztal felett, ahol a zene és a világítás kellemesen megfér egymás mellett.

y_lspx100e26j_overview30.jpg

A zenelejátszó stream Bluetooth-on keresztül kommunikál az NFC kompatibilis eszközökkel. A hangszóró 2 wattos teljesítménye sem egy erőmű, de a célnak tökéletesen megfelel.

sony-lspx100e26j-led.jpg

Az „izzóhangszóró” telepítése könnyű - egyszerűen becsavarjuk a lámpatestet a foglalatba és máris kész. A Sony LSPX-100E26J LED lámpát egyelőre csak  Japánban forgalmazzák, de bízunk benne, hogy hozzánk is eljut hamarosan, mert tutira beszereznénk egyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gepagy.blog.hu/api/trackback/id/tr697519546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása