Gépagy blog

Gépagy blog

CD lejátszó Star Wars rajongóknak!

2014. november 04. - fulopmiklos

Egyértelműen a legelvetemültebb Star Wars rajongókat célozza az a CD lejátszó, amely Darth Vader sisakját formázza.

A CD lejátszó természetesen rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, amelyek a mai világban elvárhatók egy ilyen készüléktől, így pl. programozható a lejátszási sorrend, van digitális kijelző, de hallgathatunk zenét külső forrásból, így pendrive-ról is mehetnek a kedvenc MP3-ak. Ha valaki rádiózásra vágyik, az is van, sőt kihúzható antenna segíti az AM/FM vételt.  

Kétségtelen tény azonban, hogy a készülék vonzerejét nem belbecs, sokkalinkább a külcsín szolgáltatja. Vásárlóként talán bízhatunk benne, hogy a gyártó nem süti el a kihagyhatatlannak tűnő poént és a cd-lejátszó nem a gonosz nagyúrtól megszokott akusztikával és speciális hangképzéssel vértezi fel a hallgatni vágyott dalokat.

darth vader cd player 1.jpg

darth vader cd player.jpg

A cd-lejátszó 55 dolláros áron vásárolható meg itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gepagy.blog.hu/api/trackback/id/tr756860277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HaDes 2014.11.04. 16:17:56

kérdés csak, hogy ki akar 2014-ben CD-kkel bajlódni.
süti beállítások módosítása